Yaptıkları sahte alkolden zehirlenip hastaneyi savaş alanına çevirdiler

Kendi yaptıkları sahte alkol yüzünden zehirlenen ve götürüldükleri Manavgat Devlet Hastanesi'nde güvenlik personelini darp ederek, sorunlar yaşatan baba oğul zorlukla gözaltına alındı.

GÜNDEM 22.04.2022, 17:52 23.04.2022, 12:05
Yaptıkları sahte alkolden zehirlenip hastaneyi savaş alanına çevirdiler

Alınan bilgilere göre, Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Ökkeş Ö. ve oğlu Mustafa Ö., kendi ürettikleri içkiden tükettikten sonra metil alkol zehirlenmesi meydana geldi. Yaşanan olay üzerine Alanya Saray Polis Karakol birimleri baba ve oğul adına sahte alkol zehirlenmesinden dolayı işlem gerçekleştirilmesinden sonrasında, KOM birimleri evde üretimi yapıldığı belirlenen alkol gereçlerine el koydu.

Güvenlik personelini darp ettiler

Zehirlenme olayının sonrasında Alanya'da bulunan bir özel hastaneye götürülmesi sağlanan baba oğul, daha sonrasında Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabahın erken saatlerinde hastanede tedavileri için uğraşılan baba-oğul, öğle vakitlerinden sonra sağlık personellerine güçlük çıkardı. Baba ve oğul bu esnada duruma müdahale etmek için gelen güvenlik personeli Mehmet Evren'e saldırarak görevliyi darp etti. Hastanede bulunan polisinin ve diğer güvenlik personellerinin de yaşanan duruma dahil olmasıyla birlikte olay içerisinden çıkılmayacak bir hale geldi.

Destek ekip istendi

Yaşanan olayın üzerine polisin destek ekip çağırmasıyla birlikte hastaneye çok fazla miktarda yardımcı kuvvet birimi gönderildi. Hastaneden zorlukla dışarı götürülen baba oğul, polislerin dışında bu defada görüntü almaya çalışan basın çalışanlarına saldırıda bulundu. Polisler baba ve oğlu yere yatırıp kelepçeledi.  Baba ve oğul yaşanan olay anında devamlı olarak etraftaki kişilere tehditler savurmaya devam etti. Şelale Polis Merkezine götürülmesi sağlanan zanlıların emniyette yapılan işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderileceği belirtildi. Diğer yandan baba ve oğul tarafından darp edilen güvenlik personelinin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü açıklandı.


 

Yorumlar (0)