Wilma Elles, ModaFest'te duygulandırdı: "Ne mutlu Türk'üm diyene!"

Uşak Belediyesi koordinesinde kurulan UKAMER’in gerçekleştirdiği ModaFest’te “Anadolu Destanı” defilesinde ünlü oyuncu ve manken Wilma Elles de podyuma çıktı. Defilenin ardından açıklamalar yapan Wilma Elles, 2016 yılında Türk vatandaşı olduğunu anımsatarak “Ne mutlu Türk’üm diyene, iyi ki varsınız” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 30.05.2022, 15:40 31.05.2022, 10:48
Wilma Elles, ModaFest'te duygulandırdı: "Ne mutlu Türk'üm diyene!"

Uşak Belediyesi koordinesinde kurulan Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen ModaFest'in 2’nci günü, yapılan etkinliklerle son buldu. 

Osmanlı ve Anadolu kültürünü yansıtan kıyafetler sergilendi

Programda çeşitli söyleyişlerin ve etkinliklerden sonra İzmir Olgunlaşma Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen "Anadolu Destanı" defilesi düzenlendi. Atapark Etkinlik Alanı'nda düzenlenen defilede, Anadolu kültürünü yansıtan kıyafetler ve Osmanlı ve Selçuklu dönemlerine ait koleksiyonlar podyumda sergilendi.

Wilma Elles, sahnede duygulandırdı

Gerçekleştirilen defilede Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından, Uşak Üniversitesi öğrencileriyle beraber podyuma çıkan ünlü oyuncu ve manken Wilma Elles'e hediyeler verildi. Burada açıklamalar yapan Wilma Elles, 2016 yılında kendisinin de Türk vatandaşı olduğunu, Türkiye'nin de evi ve vatanı olduğunu belirterek “Ne mutlu Türküm diyene” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)