Vurulan tabura koşan birlik de vuruldu!

Ermeni güçleri ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Azerbaycan tarafından vurulan askeri birliğe yardıma giden Ermeni birliği de vuruldu.

GÜNDEM 01.10.2020, 07:55
Vurulan tabura koşan birlik de vuruldu!

Azerbaycan ordusunun toprak bütünlüğünü ve halkını korumak için başlattığı karşı saldırılarda Ermenistan ordusuna ağır kayıplar vermeye devam ediyor.

2. tabur vuruldu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan 1. Ordu Komutanlığına bağlı 10. Muhrip Tümeni 7. Muhrip Alayının 2. taburunun vurulduğu, vurulan taburun yardımına giden Ermeni askeri birliğin de yine nokta atışı ile vurulduğu bildirildi.

İlk vurulan taburun ağır darbe aldığı ve çok sayıda askerinin öldüğü bilgisini paylaşan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yardıma giden Ermeni güçlerin de çok ağır kayıplar verdiğini duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, ilk vurulan tabur ile yardıma giden Ermeni güçlerinin vurulma anının havadan çekilmiş görüntülerini basına dağıttı.

4. tabur vuruldu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı ayrıca, Ermenistan ordusunun Fuzuli yönündeki 4'üncü taburunun da ağır topçu ateşine tutulduğunu, düşman güçlerinin insan gücü ve askeri teçhizat bakımından çok ağır kayıplar verdiğini bildirdi.

Karargâh vuruldu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı bir başka açıklamasında ise, Ermenistan 1. Ordu Komutanlığına bağlı 10. Muhrip Tümeni 5. Muhrip Alayı tarafından işgal altında tutulan Ağdere yerleşim yerinde konuşlu karargahının vurulduğunu ve ağır kayıplar verdiğini kaydetti.

Yorumlar (0)