Van’da meydan dayağı! Küçük kıza taciz iddiası...

Van’da turist olduğu öğrenilen bir şahsın, 15 yaşındaki küçük bir kızın fotoğraflarını çekerek taciz ettiğini düşünen bölge halkı, yakaladıkları turisti uzun süre darp etti. 

GÜNDEM 22.06.2022, 10:36 22.06.2022, 14:44
Van’da meydan dayağı! Küçük kıza taciz iddiası...

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde İpekyolu ilçesinde yaşandı. Kenti ziyaret eden yabancı uyruklu turistin, bir süre sonra eline aldığı telefonla sokakta bulunan 15 yaşındaki küçük kızın fotoğraflarını çektiği iddia edildi. Ortaya atılan iddia kısa sürede sokak geneline yayıldı. 

Dükkana sığınarak canını kurtarmaya çalıştı

Turisti elinde telefonla gören bölge halkı, şahsı yakalayarak darp etmeye başladı. Diğer vatandaşların da olaya dâhil olması ile birlikte turist, linç edilmenin eşiğine geldi. Bir anlık boşluktan faydalanarak kalabalığın arasından sıyrılmayı başaran şahıs, bölgede bulunan bir dükkâna sığındı. Ancak dükkânın içine de giren vatandaşlar, turisti orada da darp etmeye devam etti. 

Darp edilen turist, hastaneye kaldırıldı

Bölgeye gelen polis ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle sokak üzerindeki kargaşa son buldu. Konuyla ilgili Van Emniyet Müdürlüğü’nden de bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Dün akşam saatlerinde İpekyolu ilçesinde, ülkemize turist olarak geldiği belirlenen yabancı uyruklu bir şahıs, 15 yaşındaki küçük bir kızın fotoğrafını çektiğini düşünen bölge halkı tarafından uzun süre darp edilmiştir. Ekipler tarafından ambulans eşliğinde hastaneye kaldırılan turistin herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır” denildi. 



Telefonda görüntü veya fotoğrafa rastlanılmadı

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şahsın telefonunda küçük kıza ilişkin herhangi bir görüntü ya da fotoğrafın bulunmadığı da duyuruldu. Emniyetten yapılan açıklamada, “Olay sonrası şahsın telefonunda inceleme yapılmış ve küçük kıza ilişkin herhangi bir fotoğraf ya da videoya rastlanılmamıştır. Konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir. Şahsı darp eden kişiler hakkında da gerekli işlemler yapılacaktır” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)