Valilik duyurdu: Yılbaşında bu yollar kapatılacak

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 31 Aralık saat 19.00 itibarıyla emniyet önlemleri çerçevesinde ildeki bazı yolların trafiğine kapatılacağı belirtildi.

GÜNDEM 22.12.2021, 22:45 23.12.2021, 13:06
Valilik duyurdu: Yılbaşında bu yollar kapatılacak

Valiliğin internet adresinde yer alan açıklama doğrultusunda, Ankara genelindeki yeni yıl kutlamaları esnasında taşıt ve yaya trafiğinin yoğun olacağı düşünülen AŞTİ, YHT, AVM'ler, oteller, bahçe ve parklar ile eğlence merkezlerinin yer aldığı sokak ve caddelerde, güvenlik ve huzurun sağlanması adına emniyet önlemleri alınacak.

Gereksinim duyulması halinde genişletilecek

Bu çerçevede, 31 Aralık saat 19.00 itibarıyla, Aşkabat Caddesi'nin 54'üncü Cadde ile Akdeniz Caddesi arasındaki kısmı ve buraya açılan sokak ve caddelerin tamamı; J. F. Kennedy, Tunalı Hilmi ile Bestekar Caddeleri arasında kalan kısım ve buraya açılan sokak ve caddelerin tamamı trafiğe kapatılacak.

Öte yandan, gereksinim olması durumunda Atatürk Bulvarı'nın Akay Kavşağı ve Sıhhiye Orduevi arasındaki kısmı, Ziya Gökalp Caddesi'nin Kolej Kavşağı, GMK Bulvarı ile Kızılay Kavşağı arasındaki kısım, Milli Müdafaa Caddesi'nin Yahya Galip Caddesi ile GMK Bulvarı arasında kalan kısmı, 54'üncü Cadde, Tunalı Hilmi Caddesi'nin Esat Caddesi ile Kuğulu Park arasındaki kısmı, Tunus Caddesi'nin J. F. Kennedy Caddesi ile Tunalı Hilmi Caddesi arasındaki kısmı, Kumrular Sokak, Filistin Caddesi ve buralara açılan sokak ve caddelerin tamamı etkinlikler sona erene değin araç trafiğine kapatılacak.





Yorumlar (0)