Vaka sayısının en düşük olduğu ildi! Yeniden artışa geçti

Koronavirüsle mücadelede vaka sayısının en düşük olduğu illerden olan Tunceli'de vaka sayısı artışa geçince vali halkı sosyal mesafe maske ve hijyen kurallarına uyma konusunda bir kez daha uyardı. Şehirde tedbirler de arttırıldı.

GÜNDEM 11.07.2020, 20:30
Vaka sayısının en düşük olduğu ildi! Yeniden artışa geçti

Türkiye'de koronavirüsle mücadelede en az vaka görülen illerden olan Tunceli'de vaka sayıları tekrar artışa geçti. Vali Mehmet Ali Özkan yaptığı açıklamada vakaların artış göstermesine ilişkin bilgi paylaşarak vatandaşları, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına daha çok uymaya davet etti.

Vali Mehmet Ali Özkan yaptığı açıklamada son zamanlarda koronavirüs vakalarında artış olduğunu kaydederek tedbirlere uyulması konusunda tekrar tekrar uyarılarda bulundu. Özkan paylaştığı mesajında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına üst düzey riayet edilmesi gerektiğini tekrar hatırlattı.

(Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan)

En az vaka görülen iller arasındaydı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 8 Temmuz tarihinde yapılan açıklamada son 3 gün ortalaması dikkate alındığında koronavirüs vakasının en az görüldüğü illerin arasında ilk sırada bulunuyordu Tunceli.

Yorumlar (0)