Vaka sayısında büyük artış: Bakan Koca uyardı

20 Temmuz pozitif vaka sayısının 8 bin 780'e yükselmesinin ardından Bakan Koca, yurttaşlara uyarıda bulundu. Koca, "İki doz aşı vaka sayılarının önüne geçer. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Kalıcı çözüm, aşı ile kazanılacak bağışıklıktır." dedi.

GÜNDEM 20.07.2021, 23:38 21.07.2021, 09:18
Vaka sayısında büyük artış: Bakan Koca uyardı

Ülkemizde son günlerde pozitif vaka sayılarında bir yükseliş gözlemlenirken, aşılama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

"Herkesin aklında bulunsun..."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım ile yurttaşlara 2 doz aşı uyarısını tekrarladı.

Bakan Koca, "İki doz aşı vaka sayılarının önüne geçer. İki doz aşı vaka sayılarında artık geri dönüşü olman bir düşüş sağlar. Bayramın tadını bozmadan çok dikkatli olmamız gerekiyor. Kalıcı çözüm, aşı ile kazanılacak bağışıklıktır. Bugünkü yeni pozitif vaka sayısı 8 bin 780. Ülkemizin her yerinde aklımızda bulunsun." sözlerini sarf etti.

“Bu sayıya hizmet etmemeli"

Bakan Koca, yaptığı bir diğer paylaşımında ise bugünkü yeni vaka sayısının 8 bin 780 olduğunu yineleyerek, “Tatil boyu hiçbir şey bu sayıya hizmet etmemeli.” diye konuştu. 

Yorumlar (0)