Uzmanlar Antalya için müjdeli haberi verdi: Sağanak yağmur geliyor 

8 gündür yangınlarla mücadele eden Antalya için sevindiren haber meteorolojiden geldi. Uzmanlar, cumartesi günü (7 Ağustos) kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini açıkladı. 

GÜNDEM 05.08.2021, 13:48 06.08.2021, 09:20
Uzmanlar Antalya için müjdeli haberi verdi: Sağanak yağmur geliyor 

Dünyanın en çok bilinen turizm kentlerinden olan Antalya, 8 gündür yangınlarla mücadele ediyor. Pek çok farklı alanda çıkan yangınların bir kısmı söndürülse de hala aktif yangınlar bulunuyor. Havadan ve karadan müdahale edilen ama kontrol altına alınmakta zorlanılan yangınlara karşı sevindiren bir haber, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden geldi. 



Sıcaklık 10 derece düşecek 

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden aktarılan bilgiye göre 7 Ağustos Cumartesi günü Antalya’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 6 Ağustos Cuma gününden itibaren şehirdeki sıcaklığın yaklaşık 10 derece düşeceği öngörülüyor. Bugün 43 derece olan sıcaklık yarın 32-33 dereceye kadar inecek.  



Sıcaklık, pazar günü tekrar yükselecek 

Yağış ve sıcaklık düşüşü ise yaklaşık bir buçuk gün aralıklı şekilde devam edecek. Şehir genelinde 8 Ağustos Pazar gününden itibaren sıcaklıklar tekrar yükselecek ve 40 derecenin üzerine çıkacak. 

Yorumlar (0)