Uyuşturucuyu banyo giderine döktü!

Adana'da baskın yapılan evde bir kadının banyo giderine uyuşturucu döktüğü belirlendi. Zanlı tutuklandı.

GÜNDEM 24.06.2020, 12:09
Uyuşturucuyu banyo giderine döktü!

Adana'da polisin baskın düzenlediği evde yaşayan ve banyo giderine uyuşturucu döktüğü tespit edilen kadın, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez ilçe Yüreğir'e bağlı Sinanpaşa Mahallesi'ndeki müstakil bir evde yaşayanların uyuşturucu satışı yaptığını ve satış işlemlerini çoğu zaman evde gerçekleştirdiğini tespit etti.

Polis ekipleri, evden çıkan zanlılardan Muhammet A'yı takibe alarak durdurdu ve üzerinde arama yaptı. Üst aramasında 4 gram sentetik uyuşturucu bulunan zanlı Muhammet A, uyuşturucuyu kullanmak için satın aldığını, satıcı olmadığını iddia etti.

Bunun üzerine polis ekipleri, uyuşturucu satışının yapıldığını değerlendirdiği adrese baskın düzenledi.

Polis ekipleri uyarılara rağmen makul sürede kapılar açılmayınca evin kap0ılarını kırarak içeri girdi.

İkamette bulunan 34 yaşındaki kadın zanlı Hacer U'nun ellerinin ıslak olduğunu gören polis ekipleri, mutfak evyesini, tuvalet ve banyo musluklarını ve giderleri kontrol etti. Polis ekipleri, yaptıkları kısa süreli araştırmada banyo giderine dökülmüş bir miktar sentetik uyuşturucu tespit etti.

Uyuşturucu satışının yapıldığı değerlendirilen evden çıkarken yakalanan ve üzerinden uyuşturucu çıkan Muhammet A, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi.

Zanlı Hacer U. ise sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)