Ünlü isimlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımları!

19 Mayıs 1919'da Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi, artık 103 yaşında. Sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle sosyal medyada paylaşımlar yaptı ve bu önemli günü kutladı.

GÜNDEM 19.05.2022, 12:07 19.05.2022, 17:10
Ünlü isimlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı paylaşımları!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sanat ve televizyon camiasının ünlü isimlerinden, teker teker kutlama mesajları gelmeye başladı.

TÜRKAN ŞORAY

Ünlü oyuncu Türkan Şoray, yaptığı paylaşımda “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Gelecek gençliktedir... Ata’mıza sonsuz minnetle” sözlerini kullandı.

CEM YILMAZ

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı gönülden kutlarım.” sözleriyle bu önemli günü kutladı.

MURAT BOZ

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” sözlerini kullandı ve bayramı kutladı.

PELİN ÖZTEKİN

Ünlü oyuncu merhum Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin de “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” sözleriyle bir paylaşım yaptı.

CAN YILMAZ

Cem Yılmaz’ın kardeşi ve ünlü oyuncu Can Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Bu günü bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi, rahmetle anıyor, gençlerimizin bayramını kutluyorum. Yaşasın tam bağımsız Türkiye.” ifadelerine yer verdi.

KENAN DOĞULU

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ise “Hep aynı coşku ve heyecanla kutladığımız küçüklüğümüzün 19 Mayıs'ları çok güzeldi. Kutlamalar için aylar öncesinden hazırlıklar yaptığımız o neşeli günler… Eşsiz devrimi ve vizyonuyla çağına ve ulusuna yön veren, bugünlerimizi dehası ile bile aydınlatan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle bir kez daha anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı…” ifadeleriyle bayramı kutladı.

ÜMİT ERDİM

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” sözleriyle 19 Mayıs’ı kutladı.

MERVE ÖZBEY

Şarkıcı Merve Özbey de 19 Mayıs mesajında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)