Ünlü isimlerden deprem mesajları

Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem 10 kentte de etkisini gösterdi. Meydana gelen depremler sebebiyle ünlü sanatçılardan destek mesajları ardı ardına geldi.

GÜNDEM 06.02.2023, 16:38 07.02.2023, 14:02
Ünlü isimlerden deprem mesajları

Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen depremin ardından sanatçılardan destek mesajları gelmeye başladı. Sosyal medya hesapları üzerinden üzüntülerini dile getiren sanatçılar, hayatını kaybedenlere rahmet, yararlılara ise acil şifalar diledi.

“Karanlık bir sabaha uyandık”

Depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan sanatçı Ajda Pekkan şu ifadelerde bulundu: "Ülkemizin güneydoğusunda gerçekleşen depremle beraber karanlık bir sabaha gözlerimizi açtık. Depremde yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Üzgün olduğunu ifade eden oyuncu ve şarkıcı Semiramis Pekkan, "Ne korkunç ne acı bir sabaha gözlerimizi açtık. Tek umudum, bu şekilde büyük bir depremi az kayıpla geçirebilmek. Yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet diliyorum" ifadesinde bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Tarkan şu ifadelerde bulundu: “Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve bütün bölgeyi etkisi içerisine alan depremde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Yaşananlara çok üzüldüm."

Oyuncu, karikatürist, yönetmen ve senarist olan Cem Yılmaz, "Büyük bir deprem yaşandı. Kurtulanlara acil şifalar diliyorum. Bütün arama kurtarma ekiplerine kuvvet ve güç diliyorum. Kaybettiğimiz kişilere Allah rahmet eylesin" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

“Seferber olalım”

Oyuncu ve şarkıcı Gülben Ergen ise “seferber” olmaya dikkat çekerek şu ifadelerde bulundu: "Ülkemizin başına gelen bu korkunç felaket adına lütfen sosyal medya üzerinde doğru ifadelerin doğru yerlere iletilmesi adına dikkat edelim. Bu soğuk havada, bu derin acı adına hepimiz bir araya gelelim"

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan oyuncu ve senarist Şahan Gökbakar, "Deprem fazlasıyla üzücü. Herkese geçmiş olsun."

Selda Bağcan, Engin Altan Düzyatan, Erol Evgin, oyuncu Tolga Sarıtaş, Emel Sayın, "Geçmiş olsun Türkiye" ifadelerini dile getirirken, şarkıcı Sibel Can, oyuncu ve şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Cengiz Coşkun da hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Yorumlar (0)