Ümraniye’de feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde şiddetli şekilde çarpışan iki otomobil, bölgede bulunan park halindeki araçlara çarparak durabildi. 

GÜNDEM 05.06.2022, 09:27 07.06.2022, 09:25
Ümraniye’de feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

Edinilen bilgiye göre olay, Acısu Caddesi ve Natayolu Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. Sabah saat 05.00 sıralarında süratli bir şekilde seyir halinde olan 34 DSE 593 plakalı araç, Acısu Caddesi’nden çıkmak üzere 17 GA 445 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar metrelerce ileriye savruldu. 

Park halindeki araçlara çarparak durabildiler

Trafik kazasına karışan iki araç, bölgede park halinde bulunan otomobillere çarparak durabildi. Kaza sonrası bölge savaş alanına döndü. Vatandaşların ihbarıyla caddeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Otomobil içinde sıkışan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Trafik kazası sonrası, bölgede park halinde bulunan 3 otomobilde maddi hasar meydana geldi.   

“Tam sokağa çıktım, kaza meydana geldi”

Trafik kazasını gördüğünü ve büyük bir korku yaşadıklarını dile getiren Yusuf Yalçınkaya, “Ben sabah namazı için camiye gelmiştim. Namazdan çıktıktan kahvaltı içinde pastaneye gidiyordum. Tam sokağa çıktım, kaza meydana geldi. Caddeye çıkan araçla diğer taraftan gelen araç kafa kafaya çarpıştılar. Ben panikledim, hemen bir su alıp yardıma koşayım diye düşündüm” şeklinde konuştu. 

“Konuşuyorlardı, bilinçleri açık vaziyetteydi”

Trafik kazası sonrası yetkililere ihbarda bulunduklarını belirten Yalçınkaya, “Araçların başına gittik, yaralıları gördük. Aracın içinde sıkışanlar vardı. Hemen sağlık ekiplerini, polis ekiplerini aradık. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde buraya geldiler. İtfaiyeler bir süre uğraştı, yaralıları çıkarmayı başardılar. Yaralıları iyi gördüm. Konuşuyorlardı, bilinçleri açık vaziyetteydi. Ancak sanırım araç sürücü alkollüydü. Ben öyle hissettim. Onun da sağlık durumunu iyi gördüm. Konuşuyordu, hepsinin bilinci açık vaziyetteydi. Mahallede bulunan herkes büyük korku yaşadı. Bir kez daha iki tarafa da geçmiş olsun diyorum. İnşallah bu gördüğümüz son kaza olur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)