Ümraniye'de korkutan yangın! 8 işyerine sıçradı

Sabah saatlerinde Ümraniye'de geri dönüşüm tesisinde yangın meydana geldi. Kısa süre içinde tesisi saran alevler, çevrede bulunan 8 işyerine zarar verdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları ile birlikte yangın güçlükle kontrol altına alındı.

GÜNDEM 04.04.2022, 08:01 04.04.2022, 17:09
Ümraniye'de korkutan yangın! 8 işyerine sıçradı

Yangın, Dudullu OSB Mahallesi Barlas Sokak üzerindeki geri dönüşüm tesisinde saat 04:00 sıralarında çıktı. 

Yangın 8 işyerine sıçradı

Kâğıt ve plastik atıkların bulunduğu tesiste bilinmeyen bir sebeple çıkan alevler, kısa süre içinde tüm tesisi sardı. Daha sonra yangın çevredeki işyerlerine de sıçradı.

Haber verilmesi sonrasında Sancaktepe, Ataşehir, Ümraniye ve Dudullu’dan itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek amacıyla uzun süre uğraştı. Ekiplerin 1 saatlik çalışmasından sonra alevler kontrol altına alındı.

“Zararımız 300 bin lira”

Yangının sıçradığı işyerinin sahibi Ersin Aytar, "Yangın niye çıktı henüz bilmiyoruz. Biz geldiğimiz zaman itfaiye ekiplerini hemen çağırdık. Geç geldi biraz fakat müdahale ettiler. Cana geleceğine mala gelsin. 8 işyerine zarar verdi. Zararımız 300 bin lira civarında” açıklamasını yaptı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları uzun bir süre devam etti. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)