Ümit Özdağ açıkladı: Süreç devam ediyor

Sinan Oğan'ın verdiği kararın kendilerini bağlamadığını kaydeden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ikinci tur seçimlerine parti olarak kime destek göstereceklerine dair sürecin devam ettiğini aktardı.

GÜNDEM 23.05.2022, 13:00 23.05.2023, 14:17 Hakan Öksüz
Ümit Özdağ açıkladı: Süreç devam ediyor

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren ve yüzde 5.17 oranında oy alarak dikkatleri üzerine çeken Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turda hangi cumhurbaşkanını adayını destekleyeceğini açıkladı. Meclis'te Cumhur İttifakı'nın üstünlük sağladığını hatırlatan ve "istikrar" vurgusu yapan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu.

“Cehennemin kapılarını kapatacağız”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda kimi destekleyeceklerine dair basın açıklamasında bulunan Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştireceğini ifade etti.

Görüşme sürecinin devam ettiğine değinen Özdağ şu ifadelerde bulundu: ''Süreç mevcut durumda sürüyor. Hatay dönüşünde Kılıçdaroğlu ile görüşme sağlayacağım. Süreç tamamlandığı zaman kamuoyu ile kararı paylaşacağız. Yarın saat 11.00’de Kılıçdaroğlu açıklama gerçekleştireceğiz. Biz Sinan Bey ile bu yola çıktığımız zaman cehennemin kapılarını kapatacağız dedik. Biz aynı hedefte devam edeceğiz”

Açıklama yarına sarktı

Sinan Oğan ile farklı görüşte olan ittifakın kurucusu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise partileri adına aldıkları kararı bugün açıklayacak. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile masaya oturan Ümit Özdağ, dün yaptığı paylaşımda destek verecekleri adayı bugün saat 11.00'de açıklayacaklarını bildirmiş, ardından kararın açıklanacağı saat, 13.00 olarak değiştirilmişti. 

Yorumlar (0)