Uludağ'da aranan doktorun cansız bedenine ulaşıldı

Bursa'da lüks aracı Uludağ yolunda kara saplı vaziyette bulunan Bursa Uludağ Üniversitesi'nde görevli genç kalp cerrahı, AFAD, Jandarma ve arama kurtarma ekiplerince ölü olarak bulundu.

GÜNDEM 17.02.2021, 01:05 17.02.2021, 12:38
Uludağ'da aranan doktorun cansız bedenine ulaşıldı

Aktarılan bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak görev alan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 08.00 sularında '27 AR 993' plakalı aracı ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden herhangi bir haber alınamadı. Saat 11.00'de girmesi gereken operasyona gitmeyen Yalçın'ı merak eden mesai arkadaşları, cep telefonundan da kendisine erişemeyince evini aradı. Evden sabah erken saatlerde ayrıldığı bilgisi üzerine durum güvenlik güçlerine iletildi. Genç yaştaki cerrahın cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden geliyor olması üzerine güvenlik güçleri, aramalarını Uludağ yolu üzerine yoğunlaştırdı. 

Gerçekleştirilen araştırma sonucunda, Mustafa Yalçın'a ait lüks araç, Uludağ yolu Yiğitali mevkiinde kara saplanmış ve kapıları kilitli halde bulundu.

Otomobilin bulunduğu noktadan başlamak üzere, genç cerrahın gidebileceği alanlar AFAD, ANDA, NAK ve jandarma ekiplerinden oluşan 50 kişilik gruplar halinde aranmaya başlandı. Arama çalışmalarına iz sürme ve arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.

Ormanlık alanda cansız bedeni bulundu

Genç cerrahın cansız bedenine, otomobilinden 1 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda ulaşıldı. Bir ağacın altında, iki koluna da açtığı damar yolu üzerinden serumla kendini uyutan Yalçın'ın donarak yaşamını yitirdiği üzerinde duruluyor. Ekiplerce incelenen aracında da nasıl intihar edeceği ilişkin bir not bulundu.

Olaya ilişkin tahkikat sürüyor.







Yorumlar (0)