Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: Yıl sonuna kadar uzatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından sağlık çalışanları için Marmaray, Başkentray ve İZBAN'dan ücretsiz olarak yararlanılmasına ilişkin karar süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığı açıklandı.

GÜNDEM 29.08.2020, 19:01
Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: Yıl sonuna kadar uzatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, koronavirüs salgınının başlamasının ardından 22 Mart tarihinden itibaren sağlık çalışanları için ücretsiz hale getirilen Başkentray, Marmaray ve İZBAN'dan toplamda 1 milyon 278 bin sağlık çalışanının ücretsiz olarak yararlandığı öğrenildi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'de kontrol altına tutulmasına rağmen vaka sayılarının günlük olarak bin 400'ü geçtiği kaydedilerek, sağlık çalışanlarının vakaları düşürmek ve hastaları iyileştirmek amacıyla büyük bir özveriyle çalıştığı kaydedildi.

31 Aralık'a dek uzatıldı

Yapılan açıklamada Marmaray ve Başkentray ile TCDD'nin ortağı olduğu İZBAN'dan sağlık çalışanlarının 31 Ağustos 2020 tarihine dek ücretsiz olarak yararlanılmasına ilişkin kararın süresinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 31 Aralık 2020 tarihine dek uzatıldığı kaydedildi.

Yorumlar (0)