Ukrayna Savunma Bakanı: Kiev 2 saatte alınır diyenler nerede?

Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “Her geçtiğimiz saat, Avrupa’nın başka bir yerinde böylesine bir ordunun olmadığını görüyorlar. Halkımız ve ordumuz olmaksızın Avrupa asla güvenli bir yer olmayacak” şeklinde konuştu.

GÜNDEM 27.02.2022, 12:48 28.02.2022, 14:32
Ukrayna Savunma Bakanı: Kiev 2 saatte alınır diyenler nerede?

Ukrayna’ya yönelik Rusya saldırıları devam ediyor. Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yaptı.

Reznikov açıklamalarında dikkat çeken şu ifadeleri kullandı:

“Kiev’i 2 saatte alacağını söyleyenler nerede?”

“Direnişimizin 72. saati. 3 gün dünyayı ve ülkemizi değiştirdi. 2 saatte Kiev’i alabileceğini söyleyenler nerede? Ben onları değil, vazifelerini yapan kahraman orduyu, güvenlik güçlerini ve sağlıkçılarımızı görüyorum. Topraklarının savunması ve çocuklarının geleceği için ellerine silahlarını almış binlerce vatandaşımızı görüyorum. Bütün dünya sizi görüyor. Artık sadece zaferimize biz inanmıyoruz. Bir bakın etrafınıza. Birçoğu artık Kremlin korkusunu yendi ve meydan okuyor.”

“Bizler yoksak Avrupa da yok”

“Her geçen saatte Avrupa’da başka bir yerde böyle bir ordu olmadığını görüyorlar. Ordumuz ve halkımız olmaksızın Avrupa asla güvenli olmayacak. Biz olmazsak Avrupa da olmaz. Bundan dolayı yardımlar geliyor. Dayanacağız. Gün doğumu yakındır. Yaşasın Ukrayna,”

Yorumlar (0)