Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Elon Musk ile görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy SpaceX ve Tesla şirketlerinin kurucusu ABD’li ünlü girişimci Elon Musk ile bir video konferans gerçekleştirdiğini açıkladı.

GÜNDEM 06.03.2022, 12:15
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Elon Musk ile görüştü

Ukrayna ve Rusya arasında başlayan savaş halinin 11. günü yaşanıyor. Birçok ülke Rusya’ya karşı yaptırımlar yapmaya devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ise tüm dünyadan diplomatlar ve önemli kişiler ile görüşmeler yapıyor. Zelenskiy son olarak sık sık yaptığı çılgın projelerle gündeme gelen ABD’li ünlü girişimci Elon Musk ile görüştü.

Savaştan sonra Ukrayna’ya gelebilir

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy görüşme hakkında yaptığı açıklamada uzay çalışmaları yürüten SpaceX firmasının ve otonom araçlar üreten Tesla şirketinin kurucusu olan Elon Musk ile bir video konferans gerçekleştirdiğini açıkladı. Zelenskiy görüşmenin detaylarına ilişkin yaptığı açıklamada Elon Musk’ın sözleri ve eylemleriyle Ukrayna’ya destek verdiğini ve kozmik projeler üzeründe çalışan ünlü isimle Ukrayna’da savaş sona erdikten sonra bir görüşme gerçekleştirebileceğini açıkladı.

Yorumlar (0)