Ücret pazarlığı yapan AVM önündeki değnekçiye polis baskını

Başakşehir’deki bir AVM’nin önünde duraklamakta olan ticari taksilere para karşılığında yolcu temini yapan değnekçi polis denetimine takıldı. Denetimler esnasında kısa mesafeyi gerekçe göstererek yolcu kabul etmeyen 2 ticari taksi de trafikten men edildi. Değnekçinin pazarlık anları saniye saniye kameralara yansıdı.

GÜNDEM 08.10.2021, 14:05 09.10.2021, 11:25
Ücret pazarlığı yapan AVM önündeki değnekçiye polis baskını

İstanbul’da denetleme yapan sivil trafik ekipleri Başakşehir’de faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin girişinde ticari taksilere belirli bir ücret karşılığında yolcu bulan ve değnekçi olarak bilinen bir kişi tespit etti. Sürekli aynı AVM önünde bulunan Mustafa B. İsimli kişinin park edilmiş araçlardan işletme izni olmaksızın park ücreti istemesi ve buna teşebbüs etmesi suçlarından yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Şahıs Başakşehir Polis Merkezi’nde ifadeye alındı.

2 taksiye men cezası

Diğer yandan, aynı bölgede trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde 2 adet ticari taksi kısa mesafe gitmek isteyen yolcuları kabul etmemesi ve yolcu seçtiğinin anlaşılması üzerine trafikten men edildi.  Değnekçinin yaptığı para pazarlığının her anı kameralar tarafından görüntülendi.

Yorumlar (0)