Tuzla'daki patlamayla ilgili yeni gelişme

Tuzla’da 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamaya dair gözaltına alınan, iş yeri sahibinin de aralarında olduğu 2 kişi tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

GÜNDEM 30.04.2022, 21:26 03.05.2022, 10:57
Tuzla'daki patlamayla ilgili yeni gelişme

İstanbul Tuzla’da dün saat 13.00 sularında Tuzla Orta Mahallesi üzerinde bulunan bir sanayi sitesi içindeki bir iş yerinde meydana gelen patlama neticesinde çıkan yangında 3 kişi yaşamını yitirmiş, 15 kişi ise yaralanmıştı.

Ruhsat talebinde bulunulmadığı ortaya çıkmıştı

M.U.B. adlı iş yeri sahibi, ruhsat talebinde bulunduğunu dile getirmişti. Fakat emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen incelemede, iş yeri ruhsatı alabilmek için herhangi bir talepte bulunulmadığı tespit edilmişti. İş yeri ruhsatı bulunmayan fabrikanın sahibi M.U.B. ve söz konusu işletmede kimyager olarak çalışan O.D., emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmıştı. Şüpheli şahıslar polis karakolundaki işlemlerinin akabinde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na gönderildi.

2 kişi tutuklandı

Savcılıktaki sorguları tamamlanan şüpheli şahıslar, olay neticesinde 3 kişinin vefat etmesi ve yüksek derecede suç şüphesinin varlığı da göz önünde bulundurularak tutuklama istemiyle hakimliğe gönderildi. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli şahısların tutuklanması yönünde karar verdi.

Yorumlar (0)