Türkiye’nin bir haftalık doğal gazı mı kaldı? Erdoğan’dan net açıklama…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin doğal gaz stoklarına dair iddialara cevap vererek, “Doğal gazımız var. Tüm tedbirleri alıyoruz. Biz AK Parti’yiz.” şeklinde konuştu.

GÜNDEM 29.01.2022, 14:13 29.01.2022, 16:39
Türkiye’nin bir haftalık doğal gazı mı kaldı? Erdoğan’dan net açıklama…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı açılış törenleriyle AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak için Giresun’a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu-Giresin Havalimanı’na iniş yaparak, Altyapı Yatırımları Açılış Töreni ve Dereli-Doğankent Afet Konutları Açılış Töreni’ne katılmak için Dereli’ye geçti.

Burada vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündemindeyse muhalefetin doğal gaz stoklarına dair iddiaları vardı.

Açıklamalarında, söz verildiği gibi doğal gaz hizmetlerinin Giresun’a getirildiğini kaydeden Erdoğan, stoklara ilişkin de açıklama yaptı.

“Tüm tedbirleri alıyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Sizlere vermiş olduğum bir söz vardı. Doğal gaz. Doğal gaz geldi mi? Fakat bu arada ana muhalefet ne ile uğraşıyor? Doğal gazın 1 hafta ömrü kaldı diyor. Ne zaman doğruyu konuşacaksınız siz? Kıymetli kardeşlerim böyle bir problemimiz yok. Doğal gazımız var. FSRU’muz bulunuyor. Tuz Gölü altında doğal gazımız stoklarımız bulunuyor. Tüm tedbirlerimizi alıyoruz. AK Parti’yiz biz.” şeklinde konuştu.


Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Seviyesi yok ki seviyesine inelim"

Vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına da temas etti ve şunları söyledi:

"Öyle bir ana muhalefet var ki gerçekten yalandan geçilmiyor. Ulaştırma Bakanım geçen akşam gayet güzel bir biçimde ağzının payını verdi. Akşam 22.00'de ben televizyona çıkacağım, o da kendine göre bir taktik uyguluyor. Bir Youtube'u var, cumhurbaşkanını susturacak güya. Seviyesine inme diyorlar ama seviyesi yok ki onun seviyesine inelim" 

Yorumlar (0)