Türk polisinden 632 kiloluk uyuşturucu operasyonu

Hakkari ve Van’da jandarma ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda toplam 632 kiloluk uyuşturucu ele geçirildi. Metamfetamin ve eroin yakalayan Türk polisi, İçişleri Bakanı Soylu tarafından tebrik edildi.

GÜNDEM 28.02.2022, 10:43
Türk polisinden 632 kiloluk uyuşturucu operasyonu

Türk polisi, uyuşturucu ile mücadele konusunda devrim yazmaya devam ediyor! Hakkari’nin Yüksekova bölgesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 35 kilo metamfetamin ile 250 kilo eroin ele geçirildi. Jandarma ekiplerine iletilen ihbar kapsamında Akpınar köyüne operasyon düzenlendi. 



Süleyman Soylu, operasyonu paylaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yüksekova’da gerçekleştiren tarihi uyuşturucu operasyonunu sosyal medya hesabından paylaştı. “Gençlerimizi uyuşturucunun batağına düşürmek isteyenlere göz açtırılmıyor.” ifadelerini kullanan Bakan Soylu, operasyonu gerçekleştiren Hakkari Jandarma’ya teşekkür etti.



Van’da 347 kiloluk eroin yakalandı

Van’da görev yapan polis ekipleri, gelen ihbarlar üzerine haksız kazanç sağlayan, uyuşturucu nakli ve depolamasını icra eden kişilere yönelik operasyon düzenledi. 21-27 Şubat 2022 haftasında düzenlenen operasyonda toplam 347 kilo 17 gram eroin ele geçirildi. Ayrıca 159 gram da metamfetamin yakalandı. Yakalanan uyuşturucularla alakalı 27 kişi gözaltına alındı.

Yorumlar (0)