Tuncay Özkan: Oksijen cihazı olmadan...

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi altında olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 16 gün sonra ilk defa oksijen cihazı olmadan nefes alabildiğini ifade etti. 

GÜNDEM 16.11.2020, 16:05 17.11.2020, 12:26
Tuncay Özkan: Oksijen cihazı olmadan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 3 Kasım günü yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını ifade etmişti. Özkan, bunun üzerine Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

16 gündür tedavi altında olan Özkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. 

Özkan, iyileşme sürecinde önemli bir adım atıldığını belirterek, akciğerlerinde ilk temizliğin gerçekleştiğini ifade etti.

Oksijen cihazı olmadan nefes alıp verebildiğini kaydeden Özkan, tedavisinde ciddi bir yol kat edildiğine dikkat çekti. 

Özkan'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamalar şöyle:

"Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelemde 16'ncı gün. İlk defa oksijen cihazı olmadan nefes alıp verebildim. Bana destek verenlere ve benim için dua edenlere minnettarım. Daha rahat konuşabildiğimde sizlerle telefonda da görüşmeyi diliyorum ama şu an akciğerlerinde yorgunluk olduğu için bunu yapabilmem mümkün değil. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastalarına acil şifa dileklerimi iletiyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum."

-

Yorumlar (0)