TSK, Suriye'yi PKK'ya dar etti!

Kahraman Mehmetçik Suriye'de terör örgütlerine nefes aldırmıyor, göz açtırmıyor.

GÜNDEM 25.05.2020, 14:20
TSK, Suriye'yi PKK'ya dar etti!

Suriye'de terör unsurlarından temizlenen Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan kahraman Mehmetçik, sivil halkı hedef alan ve çocuk yaşlı demeyip hiç acımadan canlarına kasteden bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin sızma ve saldırı girişimlerine karşı 7/24 kesintisiz önlem alıyor.

Suriye'de KCK/PKK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, can güvenliklerini sağlamak, bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak için düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamı tesis eden kahraman Mehmetçik, bu bölgelerin yeniden terör yuvası hâline gelmemesi için büyük çaba sarf ediyor.

Tehditlere ağır silahlarla cevap veriliyor

Terör örgütlerinden arındırılan Rasulayn Ed Davdiye üs bölgesinde konuşlu 49. Komando Tugay Komutanlığına bağlı 1. Komando Tabur Komutanlığında görevli kahraman Mehmetçik, teröristlerin sızma girişimlerine karşı bölgedeki tedbirlerini her geçen gün daha da yoğunlaştırıyor.

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) önlemleri çerçevesinde terörle mücadeleyi devam ettiren kahraman Türk askeri, zırhlı araçlarla meskun mahallerde huzur ve güvenliğin sürekliliği için devriye ve keşif görevleri kesintisiz icra ediyor.

Bunun yanı sıra sızma ve saldırı girişimlerine karşı her an teyakkuzda olan kahraman Türk askeri, ağır silahlarla tehditlere anında cevap veriyor.

Yerli ve millî üretim askerî kara gözetleme radarı ile saptanan terör unsurlarını tam isabetle vuran kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, bölgedeki terör örgütlerinin kâbusu oldu.

Yorumlar (0)