Tribün lideri ailesinin gözü önünde öldürüldü: "İntikam notu" detayı...

İftara gideceği sırada çocukları ve eşinin gözleri önünde otomobil ve motosikletli kişiler tarafından saldırıya uğrayan Beyoğlu Kasımpaşa tribün liderlerinden olan Yüksel Ustahüseyin, gerçekleştirilen çapraz ateşle öldürüldü.

GÜNDEM 19.04.2022, 11:44 19.04.2022, 12:12
Tribün lideri ailesinin gözü önünde öldürüldü: "İntikam notu" detayı...

Meydana gelen olay, bir önceki cumartesi günü saat 18.00 sularında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre Kasımpaşa tribün liderlerinden olan 48 yaşındaki Yüksel Ustahüseyin akşam vakitlerinde çocuklarıyla ve eşiyle beraber iftara gidiyordu. Yüksel araçlı ve motosikletli saldırganların arasında kaldı. Saldırı anı kameralara anbean aksederken, Cinayet Büro Amirliği polisleri sosyal medya hesaplarından “intikam alındı” şeklinde paylaşan kişilerin kimliklerini tespit etti. Suçluların yakalaması için işlem başlatıldı.

Çapraz ateşe alındı

İkamet ettiği binanın önünde arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada sokağa gelen motosikletli ve otomobil kullanan kişiler tarafından çapraz ateşe alındı. Yaşanan olay sonrasında Ustahüseyin sırtına ve göğsüne gelen 2 kurşunla ağır biçimde yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar ise panik halinde olay yerinden kaçtı.

Saldırı anbean kameralara yansıdı

Kameraya yansıyan görüntülerde, vatandaşlar sokakta normal bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Sokakta bulunan Ustahüseyin arkadaşlarıyla sohbet ederken aradan kısa bir süre geçtikten sonra otomobil ve motosiklet sokağa giriş yapıyor. Öncelikle otomobildeki kişiler araçtan inerek Ustahüseyin’e ateş ediyor. Hemen sonrasında olay yerindeki motosikletli çapraz ateşe alarak ikinci ateşi ediyor. Saldırganlar olay yerinden aceleyle uzaklaşırken, Ustahüseyin ise vücuduna gelen kurşunların etkisiyle yere yığılıyor.

“İntikam alındı”

Yaşanan olayla alakalı çalışma gerçekleştiren polis ekipleri, tanıkların ifadelerinden yola çıkarak etrafta bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye başladı. Gerçekleştirilen araştırılmalar neticesinde polis ekipleri, saldırıyı düzenleyen kişilerin kimliklerinin B.B. ve S.S. olduğunu belirledi. Pusuyu düzenleyen S.S.’nin sosyal medya hesabından “intikam alındı” şeklinde paylaşım yaptığı belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği birimleri, yaşanan olayla alakalı adreslere gerçekleştirdiği operasyonda saldırganları bulamadı. Ekiplerin zanlıları yakalama çalışmalarının devam ettiği belirlendi.

Müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yaşanan saldırının sonrasında ihbar gelen polis ve sağlık ekipleri olay yerine gönderildi. Olay yerine ulaşan sağlık birimleri, ağır yaralı Yüksel Ustahüseyin’e gerçekleştirdiği öncelikli müdahalenin sonrasında ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Hızlı bir şekilde ameliyata alınan Ustahüseyin, gerçekleştirilen bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Evli ve 3 çocuk babasıydı

Diğer yandan aile, taraftarlar ve yakınlarının hastane morgundan cenazesini aldığı Yüksel Ustahüseyin, geçtiğimiz gün Büyük Piyalepaşa Camii’nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazı ile Tuzla’da defnedildi. Ustahüseyin’in 3 çocuk babası ve evli olduğu açıklandı.

Öte yandan Yüksel Ustahüseyin’in yaşanan olaydan saatler önce polisler tarafından gerçekleştirilen üst aramasında üzerindeki ruhsatsız olarak bulundurduğu tabancasına el konulduğu ve Ustahüseyin’in serbest bırakıldığı belirlendi.

Yorumlar (0)