Trans birey cinayetinde şok detay: Sert bir cisimle vurulmuş

İzmir’de yaşanan ve kan donduran cinayetin detayları ortaya çıktı. Çekyat içerisinde ölü bulunan trans birey cinayete kurban gitti. Cesedi ise, battaniyeye sarılı halde bulundu.

GÜNDEM 12.03.2021, 13:17 13.03.2021, 13:16
Trans birey cinayetinde şok detay: Sert bir cisimle vurulmuş

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanana kan donduran olayda, battaniyeye sarılı halde cesedi bulunan trans bireyin cinayetiyle ilgili ayrıntılar da gün yüzüne çıktı. Yapılan incelemeler ışığında trans bireyin başına sert bir cisimle vurulduğu ve bu darbeyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olay, gece saatlerinde Rafet Paşa Mahallesi’nde 5 katlı binanın en üst katında meydana gelirken, trans bireyin, bir süredir kendisinden haber alınmadığı ve yakınları tarafından hakkında kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. 

Çekyatın içerisinde buldular

‘Miraş Güneş’ adını kullanan trans birey Kadir Y.’nin (36) dairesinden kötü kokular gelmeye başlayınca apartman sakinleri de durumu kişinin yakın çevresine bildirdi. Eve gelen yakınları ise Kadir Y.’yi battaniyeye sarılı bir halde çekyatın içerisinde buldu.  

Yüksel’in başına sert bir cisimle vurularak cinayete kurban gittiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde incelemelerde bulundu. Savcının incelemelerinin ardından Yüksel’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 

Yorumlar (0)