Traktörle köylerine dönüyorlardı… Karabük’te yürek yakan olay!

Karabük’te, odun yükledikleri traktörle köylerine dönen 75 yaşındaki Hasan Kalay ve 47 yaşındaki Feride Aydemir, seyir halindeki aracın ön tekerleği aniden kopunca römorkun altında kalarak can verdi. 

GÜNDEM 15.07.2022, 08:34 16.07.2022, 10:08
Traktörle köylerine dönüyorlardı… Karabük’te yürek yakan olay!

Eskipazar ilçesinde bulunan tarlalarında bir süre çalışan köylüler, ardından odunlarını toplayarak traktörün römorkuna yerleştirdi. 78 EA 446 plakalı traktörle köylerine dönmek için yola koyulan 4 vatandaş, seyir halindeyken beklenmedik bir durumla karşılaştı. Traktörün ön tekerleğinin aniden kopması sonucu savrulmaya başlayan aracın römork kısmında bulunan 2 kişi, durumu fark ederek aşağıya atladı. 

2 kişi olay yerinde can verdi

Aracı bir türlü kontrol altına alamayan sürücü Hasan Kalay ve hemen yanında bulunan yeğeni Feride Aydemir, devrilen römorkun altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, Kalay ve Aydemir’in olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi. Olay anında kendilerini erkenden römorkun dışına atan 48 yaşındaki Cevdet Kalay ve 16 yaşındaki Melik Aydemir ise Eskipazar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Cevdet Kalay, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 

Soruşturma başlatıldı

Olay yerinde hayatını kaybeden Feride Aydemir ve traktör sürücüsü Hasan Kalay’ın cansız bedenleri, morga kaldırılmak üzere Eskipazar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0)