Trabzon'da peş peşe mitingler: Bu yollar trafiğe kapatılacak

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Trabzon'da bugün yapılacak İYİ Parti ve MHP mitingleri nedeniyle araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı. Peki bu uygulama, hangi saatler arasında geçerli olacak? Detaylar haberde...

GÜNDEM 10.05.2023, 08:40 10.05.2023, 17:54 Hakan Öksüz
Trabzon'da peş peşe mitingler: Bu yollar trafiğe kapatılacak

Pazar günü yapılacak seçimler öncesi siyasi partiler gaza bastı. Pek çok ilde peş peşe mitingler yapılıyor. Millet İttifakı'nın ortaklarından İYİ Parti ile Cumhur İttifakı'na bağlı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bugün Trabzon'da miting yapacak. Mitingler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

MHP mitingi kapsamında trafiğe kapatılacak yollar

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, iki partinin mitingleriyle ilgili kararları tek tek açıkladı. MHP mitingi ile ilgili alınan tedbirlere göre Varlıbaş Alışveriş Merkezi yanı, yeni valilik binası arası ile Trabzonspor Bulvarı'nda İnönü Caddesi Kavşağı'nda yer alan Hatuncuk Cami önüne kadar olan kısımdaki yollar, saat 08.30-16.30 arasında trafiğe kapatılacak.

İYİ Parti mitingi kapsamında trafiğe kapatılacak yollar

İYİ Parti mitingi kapsamında ise Gazipaşa Caddesi ile İmperial Hastanesi arasındaki bağlantı yolu, meydan bölgesi, Baro Kavşağı meydan girişi, Liman Kavşağı ile Taşbaşı Meydan arasında saat 14.00'ten 18.30'a kadar araç giriş ve çıkışı yasak olacak.

Yorumlar (0)