Trabzon'da korkunç kaza: Minibüs ile tır çarpıştı!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, yolcu minibüsü ile tırın çarpışması sonucu tahmini 20 civarında yaralı olduğunu ve 3'ünün durumunun da ağır olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 17.12.2019, 16:03
Trabzon'da korkunç kaza: Minibüs ile tır çarpıştı!

Trabzon ilinin Akçaabat ilçesinde yolcu minibüsü ile tırın çarpışması sonucu yaralanan çok sayıda kişi hastanelere kaldırıldı.

Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesi'nde yolcu minibüsü ile tır çarpıştı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 155 polis, 112 sağlık ve 110 itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve diğer ekipler tarafından bulundukları yerden çıkartılarak Trabzon'daki çeşitli hastanelere götürüldü.

Olay yerine gelen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile İl Emniyet Müdürü Metin Alper, kaza mahallinde incelemede bulunup bilgi aldılar.

Gazetecilere açıklama yapan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon-Akçaabat arası yolcu taşımacılığı yapan bir minibüse arkadan sürücüsü Gürcistan uyruklu olduğu öğrenilen yabancı plakalı tırın çarpması sonucu kazanın meydana geldiğini ifade etti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, hastanelerden bilgi aldıklarını belirterek, "Tahmini bir 20 civarında yaralımızın olduğu, 3 tanesinin durumunun da ağır olduğu yönünde bir bilgi aldık. Şimdi hastanelere geçip son durumu da alacağız. Arkadaşlarımız, olay yeri inceleme ekibimiz burada. Çalışmalarımızı da yapıyoruz. Hastalarımıza acil şifalar diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Bir gazetecinin "tır şoförünün alkollü olduğu iddiası var" şeklindeki sorusu üzerine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "Ona şu an için bir şey diyemeyiz. Zaten o da şu an tedavi altında. Onların hepsi varsa yoksa tespit edilecek. Yani o konuda şu an bize gelen bir bilgi yok. Arkadaşlarımız şu an incelemeyi yapıyorlar." cevabını verdi.

Diğer taraftan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, hastanedeki tedavi gören yaralıları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Yorumlar (0)