Tosuncuk'un Silam'ı satıldı!

Tosuncuk’un 800 bin dolar ödeyerek satın aldığı ve sevgilisiyle keyif yaptığı lüks yatı Silam, açık artırmayla 234 bin dolara gitti.

GÜNDEM 11.12.2019, 12:29
Tosuncuk'un Silam'ı satıldı!

Vatandaşları dolandıran Çiftlikbank'ın kurucusu, Tosuncuk lakaplı firari sanık Mehmet Aydın’ın sosyal medyada görüntülerini paylaştığı süper lüks yatı Silam, JND (Uruguay Ulusal Uyuşturucu Kurulu) tarafından el konulmasının ardından gerçekleştirilen açık arttırmayla satıldı.

JND'nin (Uruguay Ulusal Uyuşturucu Kurulu) El Konulmuş Varlıkları Fonu, Türkiye’nin "Tosuncuk" olarak tanıdığı Mehmet Aydın’ın Silam isimli yatını Punta del Este kentinde bir müzayedede sattı.

El Konulmuş Varlıkları Fonu’nun satışa çıkardığı Silam isimli süper lüks yat 243 bin dolara alıcı buldu ve resmî satış işlemleri tamamlandı.

Ayrıca yatı alan kişinin Deniz Ulusal Bölgesi’ne 2 bin dolarlık liman cezasını da ödeyeceği belirtildi.

Tosuncuk 800 bin dolara almıştı

Asıl adı Don Carlos olan fakat Mustafa Aydın’ın 800 bin dolara aldıktan sonra adını Silam olarak değiştirdiği yatta jakuziden mutfağa, yemek salonundan 13 kişinin kalabileceği lüks kamaralara kadar pek çok alan bulunuyor.

Uruguay Müzayedeciler Birliği Başkanı Mario Molina, bunun JND (Uruguay Ulusal Uyuşturucu Kurulu) tarafından Mustafa Aydın’ın el konulmuş malları için düzenlediği ikinci resmi açık arttırma olduğunu belirtti.

Uruguay Müzayedeciler Birliği Başkanı Mario Molina, bir önceki müzayedede "Tosuncuk" lakaplı Mustafa Aydın’a ait Ferrari’nin de açık artırma yoluyla satıldığı bilgisini paylaştı.

Uruguay Müzayedeciler Birliği Başkanı Mario Molina, Mustafa Aydın’ın Malvin Norte’de ele geçirilen mallarına rağmen kendisinin hala kaçak olduğunu anımsattı.

Yorumlar (0)