Tombik kurye adliyede de tehdit etti!

Polis komiserini, “Bana bir dokun, o zaman senle görüşürüz” diyerek tehdit eden, gözaltı sırasında ise telefona sarılıp "bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin" şantajında bulunan tombik kurye adliyede hem polisleri hem de gazetecileri "Sizinle görüşeceğiz" diyerek tehdit etti.

GÜNDEM 24.09.2020, 14:22 24.09.2020, 15:42
Tombik kurye adliyede de tehdit etti!

Dün İstanbul Tuzla’da küresel bir yiyecek şirketinin motosikletli kuryeciliğini yapan ancak davranışlarıyla kendini şirketin sahibi zannetiği görülen hamburger kuryesi, önce maske takması konusunda uyarılmış, umursamaz tavrı sebebiyle polis tarafından kimliği istenmişti.

Kimliğini vermeyerek, polis komiserini "Hele bir zor kullan, görüşürüz seninle" diyerek tehdit eden hamburger kuryesi, gözaltına alınmak istenince de hemen telefonuna sarılarak birini aramış, telefonun diğer ucundaki kişiye "Bana teşkilatın numarasını gönderin, eniştemin numarasını verin” demişti.

Alıp götürüldü merkeze, adliyeye giderken tehdit savurdu herkese!

İsminin Cihan A. olduğu öğrenilen hamburger kuryesi, İstanbul Tuzla’daki Orhanlı Polis Merkezine götürülmüştü. Buradaki işlemleri tamamlanan hamburger kuryesi, bugün Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

Hamburger kuryesi Cihan A, polis aracına bindirilirken kendisine "Teşkilat kim?" sorusu yöneltildi. Kuryeci zat-ı muhterem bu kez de polislerin yanına gazetecileri de dâhil ederek, "hepinizle görüşeceğiz" tehdidinde bulundu.

Cihan A'nın hâkimi de tehdit etmesinden endişe duyuluyor.

Yorumlar (0)