TOKİ’den indirim müjdesi! Bakan Kurum açıkladı

TOKİ’den satın alınan evlerin borcunu tamamen kapatarak tapusunu almak isteyen kişiler için indirim kampanyası müjdesi veren Bakan Kurum, söz konusu durumun yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacağını açıkladı.

GÜNDEM 21.09.2022, 14:37
TOKİ’den indirim müjdesi! Bakan Kurum açıkladı

TOKİ'den satın almış olduğu evin borcunu daha öncesinde ödeyerek tapusunu eline almak isteyen kişiler adına indirim kampanyası geliyor. Kampanyanın detayları ile ilgili bilgilendirme yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Konu ile ilgili bilgilendirme sağlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

“Müjdeli haberimiz var”

Kurum, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu, “Daha öncesinde TOKİ’den ev satın almış olanlara ve borcu devam edenler adına da bir haberimiz bulunuyor.'' dedi ve detayların yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacağını açıkladı.

“Hızlı bir şekilde tapularını alabilecekler”

Sosyal medya hesabı üzerinden müjdeyi duyuran Kurum, “Borcunu erkenden ödemek ve tapusunu hızlı bir şekilde alma düşüncesinde olan iş yeri ve konut alıcıları adına indirim kampanyamızı oluşturduk. Kampanyanın ayrıntıları ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın duyurulacak. Bu zamana kadar yaptığımız gibi bundan sonrası için de milletimizin faydasına ne yapabilirsek onu yapmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)