Tokat’taki metruk binadan garip sesler yükseldi! Ekipler seferber oldu

Tokat’ta bulunan metruk bir binadan gece saatlerinde garip sesler yükseldiği iddiası üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

GÜNDEM 08.05.2022, 10:59 08.05.2022, 11:01
Tokat’taki metruk binadan garip sesler yükseldi! Ekipler seferber oldu

Olay, dün gece saatlerinde Ali Paşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, mahallede bulunan metruk bir binada yüksek sesli ve net olarak anlaşılamayan konuşmalar duyuldu. Ortaya atılan iddia mahalle halkında tedirginlik yaratırken, ilgili birimlere ihbarda bulunuldu. 

Binanın içi ve çevresi detaylı şekilde incelendi

İhbar sonrası bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin binayı incelemeye başlaması sonrası mahalle halkı da merak içinde bölgeye geldi. Polis ekipleri tarafından metruk binanın içinde ve çevresinde detaylı bir arama yapıldı. Yapılan aramada herhangi bir kişi ya da olumsuz bir duruma rastlanmadı. Ses duyduklarını iddia eden vatandaşlar ise, duruma anlam veremediklerini ifade ettiler. 

Olayla ilgili tutanak tutuldu

Ekipler, binadan yaptıkları inceleme sonrası tutanak tutarak bölgeden ayrıldı. Ekiplerin aramaları sonlandırması ile birlikte vatandaşlar da binanın önünden ayrılarak evlerine döndü. 

Yorumlar (0)