Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 sözleşmeli personel alacak

Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

GÜNDEM 06.07.2021, 00:00 07.07.2021, 09:42
Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 sözleşmeli personel alacak

Ticaret Bakanlığı tarafından sözleşmeli 75 muayene memuru alımı gerçekleştirilecek.

Bakanlık tarafından Resmi Gazete'de paylaşılmış olan ilana göre taşra teşkilatında görevlendirilecek olan 75 sözleşmeli muayene memuru, sözlü sınav ile açıktan atama yöntemiyle alınacak.

8 ilde alım yapılacak

Yapılacak olan sözleşmeli muayene memurları amacıyla alım yapılacak şehirler Şırnak, Kilis, İstanbul, Hatay, Gaziantep, Edirne, Artvin ve Ağrı olarak belirlendi.

7-16 Temmuz tarihinde başvurular dijital olarak yapılabilecek.

Sınava girmek isteyen adaylar, "Kariyer Kapısı"ndan başvurularını yapabilecek. Posta veyahut diğer şekillerde yapılmış olan müracaatların kabul edilmeyeceği ifade edildi.

KPSS başarı sırasına göre liste belirlenecek

Sınava belirlenmiş olan KPSS puan türündeki başarı sırasına göre atama gerçekleştirilecek kadro sayısının 4 katı kadar aday çağırılacak.
Sözlü sınava girmeye hak kazanmış olan adaylar isim ve soyisimleriyle sınav yerleri, sözlü sınav tarihinden en az 10 gün öncesinde Ticaret Bakanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinde paylaşılacak.

Bakanlığın internet sayfasında paylaşılacak

Yapılan başvuru sonuçları, gerçekleştirilecek sözlü sınavın tarihi, saati ve yeriyle başarı elde eden adayların listesi bakanlığın web sayfasındaki "Duyurular" kısmında paylaşılacak. Bununla beraber adaylar sınava dair bilgileri de Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.

Yorumlar (0)