THY vazgeçti, Yemeksepeti satıyor

THY yer hizmetleri iştiraki ile anlaşmasını bozarken pek çok bakanlık da Hamidiye sularını satın almaktan vazgeçti. Sebebi haberimizde...

GÜNDEM 02.10.2019, 16:39 02.10.2019, 16:54
THY vazgeçti, Yemeksepeti satıyor

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri sağlayıcısı TGS'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Hamidiye ile su satınalma anlaşmasının feshinden sonra Milli Saraylar ve Vakıfbank ile iki bakanlığın da su satınalma sözleşmelerini iptal ettikleri basında yer buldu.

Sputnik'ten Atilla Güner'in haberine göre, RS FM canlı yayınına katılan İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, bu kurumların bahsi geçen firma ile sözleşmelerini Ekrem İmamoğlu’nun başkanlık görevine gelmesinin ardından sonlandırmasına dikkat çekti. 

Balyalı Kültür Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar Vakfı'nın da Hamidiye almayı bıraktığını belirterek Vakıfbank'ın da sözleşmeyi iptal ettiğini açıkladı. Balyalı'ya göre bu negatif bir karalama kampanyası.

Balyalı, "Seçimle birlikte sihirli değnek değmiş, Hamidiye’den vazgeçmişler. Bunun başka bir gerekçesi yok." ifadesini kullandı.

Yemeksepeti anlaşma ,imzaladı

Bugün Yemeksepeti firmasının resmi twitter hesabından duyurulan habere göre ise firmanın yan uygulamalarından biri olan "Banabi" uygulaması üzerinden 1,5 ve 0.5 litrelik Hamidiye su satın alınabilecek.

Yorumlar (0)