THY Genel Müdürü açıkladı: 34 ile uçuşlar başlıyor

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 34 Anadolu iline iç hat seferlerinin 4 Haziran'dan itibaren başlayacağını duyurdu.

GÜNDEM 01.06.2020, 23:08 01.06.2020, 23:28
THY Genel Müdürü açıkladı: 34 ile uçuşlar başlıyor

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul'dan 34 il için iç hat uçuşlarının 4 Haziran itibarıyla başlayacağını duyurdu.

4 Haziran'da uçuşlar başlıyor

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bilal Ekşi, 4 Haziran'da Türkiye içi 34 ile iç hat seferlerinin başlayacağını duyurarak, Ankara'dan 15 ile, İstanbul Sabiha Gökçen'den ise 14 il için iç hat uçuşlarının başlayacağını kaydetti.

Bazı uçuşlar zorunlu olarak tarifeden çıkarıldı

Ekşi, paylaşımında 4 Haziran 2020 itibarıyla TK olarak İstanbul ilinden 34 Anadolu şehrine Anadolujet firması olarak Ankara'dan 15, İstanbul Sabiha Gökçen'den 14 ile iç hatta seferlerin başlayacağını ve iç hat uçuşlarının kademeli yapılması sebebiyle geçmişten kalan seferlerin zorunlu olarak tarifeden çıkarıldığını duyurdu.

Değişim veya ceza ücreti yok

İptali gerçekleştirilen uçuşları ait biletlerde hiçbir hak kaybının yaşanmayacağını ve biletlerin istenen iç hat seferiyle ücretsiz ve cezası olmadan değişim işlemi yapılacağını kaydeden Ekşi, seferine 3 gün kalan yolcuların yaşanan yoğunluğu hafifletmek amacıyla daha sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geçmesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar (0)