THY'den virüs önlemlerine ilişkin açıklama!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında, Nahçıvan uçuşlarının durdurulduğunu ve Güney Kore'de Seul uçuşlarının azaltıldığını duyurdu.

GÜNDEM 27.02.2020, 12:20 27.02.2020, 13:08
THY'den virüs önlemlerine ilişkin açıklama!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havacılıkta yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Aycı, "Aslolan vatandaşlarımız getirirken dikkatle ve hassasiyetle taşımalarını yapmaktır. Dünyada risk grubu nerelerde artıyorsa tedbirleri alıyoruz. Nahçivan uçuşları durduruldu, Seul seferleri azaltıldı. İran'ı çok sıkı takip ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Uçaklarda gerekli dezenfekte işlemlerinin yapıldığını kaydeden Aycı, "12 riskli ülke var; bunlarla ilgili uçaklardaki dezenfekte işlemlerini yapıyoruz." dedi.

"Suudi Arabistan'a umre uçuşları kapatıldı"

Aycı, Suudi Arabistan'a uçuşların sınırlandırıldığını belirterek, "Suudi Arabistan'a umre uçuşları kapatıldı." açıklamasını yaptı. 

"Bilet değimi ve iade işlemleri kolaylaştırıldı"

Bilet değişimi ve iade işlemlerinin son derece kolaylaştırıldığını aktaran Aycı, "Bilet değiştirmede tüm yolcularımız her yerden bu hizmetleri alabilir. Mayıs ayına kadar ücret ödemeden bilet iadesi yapılabilir." diye konuştu.

"250'den fazla uçak dezenfekte edildi"

Aycı, 250'den fazla uçağın hızlıca dezenfekte edildiğini vurgulayarak, "Yolcularımız güvenle uçuş yapabilirler. Tedbirleri önemsiyoruz." dedi. 

Yolcuların yapılacak olan açıklamaları düzenli olarak takip etmeleri gerektiğini kaydeden Aycı, "Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz. Sağlık Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz süreci hassasiyetle yönetiyorlar." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)