THY'den afetzede öğrencilere iş imkanı

THY (Türk Hava Yolları), 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen depremzede üniversite öğrencileri için part-time (yarım zamanlı) iş olanağı sunan 'Take-off 10' adlı programı başlattı.

GÜNDEM 27.02.2023, 23:33 28.02.2023, 11:40
THY'den afetzede öğrencilere iş imkanı

Türk Hava Yolları'nın açıklamasında, bahse konu programa 2935 sayılı OHAL (Olağanüstü Hal Kanunu) çerçevesinde depremden etkilenen kentlerdeki üniversite öğrencileriyle bu kentlerin dışında okuyup birinci derece yakını depremzede olarak kabul edilen üniversite öğrencilerinin müracaatta bulunabileceği bildirildi.

Koşulları taşıyan üniversite öğrencileri, 'yenibiris.com' internet sitesinden 13 Mart tarihine değin başvuruda bulunabilecek.

Mülakatlarda ve yabancı dil sınavında başarı kaydeden üniversite öğrencileri, Türk Hava Yolları'nın Anadolu'daki ofislerinde haftalık 30 saati geçmemek kaydıyla part-time olarak işe başlatılacak.



"THY ailesinin kıymetli bir parçası olabilirsiniz"

Söz konusu açıklamada, "Türkiye tarihinin en üzücü felaketlerinden birini yaşadığımız bu dönemde her bir yurttaşımızın acısını ve milli bayrak taşıyıcı firma olmanın sorumluluğunu hissediyoruz. Bu zor dönemde afetten etkilenen öğrencilerimiz 'Take-Off 101' ilanımıza başvuruda bulunabilir, bir dünya markası olan Türk Hava Yolları ailesinin kıymetli bir parçası olabilir." ifadelerine yer verildi.

Depremzede öğrenciler, ayrıntılı bilgilere Türk Hava Yolları'nın kariyer internet adresinden de erişebilecek. 

Yorumlar (0)