Thodex soruşturmasından haber var: Faruk Özer’i saklayanlar yakalandı 

Dün Arnavutluk’a giden Türk polis ekibi, Faruk Fatih Özer’in saklandığı belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Ekipler, Faruk Özer’i bulamazken Özer’i saklayan kişileri gözaltına aldı. 

GÜNDEM 27.04.2021, 17:59 28.04.2021, 16:15
Thodex soruşturmasından haber var: Faruk Özer’i saklayanlar yakalandı 

Emniyet Genel Müdürlüğü, dün yaptığı açıklamada, 5 Türk polisinden oluşan arama ekibinin Arnavutluk’a gönderildiğini duyurmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bugün yapılan açıklama ise Faruk Fatih Özer’in saklandığı bir adresin bulunduğu ve adrese baskın yapıldığı yönündeydi.

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Özer’in adresine Türk ve Arnavutluk polisi birlikte baskın düzenledi. Baskın haberini alan Faruk Fatih Özer, polisin elinden kaçarken, Özer’i saklayan kişiler ise gözaltına alındı.



Arnavutluk ve Kosova’da pek çok ekip Özer’i arıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda, Faruk Özer’in yakalanması için Kosova, Arnavutluk ve Türkiye polislerinin seferber olduğu aktarılmıştı. Dışişleri Bakanlığı tarafından “Türkiye’ye iadesi için başvurulan” Özer’in, teknik ekipler sayesinde kısa sürede bulunacağı düşünülüyor.  

Yorumlar (0)