THK Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban, polisten kaçamadı!

Boşanma aşamasındaki eşi ile arasında geçen tartışmayı Sedat Peker'e gönderen Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesinin eski rektörü Ünsal Ban'ın, Türkiye'den kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Deniz yoluyla kaçmayı tasarlayan Ban'ın, Muğla'nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir arabada yakalandığı kaydedildi.

GÜNDEM 29.08.2022, 14:41 29.08.2022, 14:51 Hakan Öksüz
THK Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban, polisten kaçamadı!

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesinin eski rektörü olan Ünsal Ban ile ilgili soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ban'ın gözaltına alınması kararını verdi. Karar sonrası Ünsal Ban'ın nerede olduğu araştırılmaya başlandı. Ünsal Ban'ın ülke dışına çıkmaya çalıştığını bilgisini alan güvenlik güçleri harekete geçti. 

Kaçmak için kendi arabasını yarı yolda bırakmış!

THK Üniversitesinin eski rektörü Ünsal Ban'ın, kaçmak için deniz yolunu kullanacağı öğrenildi. Ünsal Ban'ı yakalamak için çeşitli bölgelerde kontrol noktaları kuruldu. Muğla'nın Milas ilçesinde yapılan bir kontrolde yakalanan Ünsal Ban'ın, kaçmak için izlediği yöntemler de ortaya çıktı. Yolun belli bir bölümünde kendi aracını terk ederek başka bir araçla seyahat eden Ban'ın, farklı güzergâhlar kullanarak polislerden kaçmaya çalıştığı kaydedildi. 

Eşine ait videoyu Sedat Peker'e göndermiş

Yayımladığı videolar ve sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla gündeme gelen Sedat Peker, önceki günlerde gündemde yankı uyandıran bir videoyu servis etti. Videoda, AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban yer alıyordu. Suç örgütü lideri olarak anılan Sedat Peker, görüntülerin bizzat Ünsal Ban tarafından kendisine gönderildiğini belirtti. Eşine ait verileri Sedat Peker ile paylaşan Ünsal Ban hakkında "şantaj ve tehdit" suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar (0)