Terörle mücadelede son durum: 4 terörist etkisiz, 1 şehidimiz var!

Terörle mücadelede Siirt'te yapılan operasyonda 4 terörist daha etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı ise yaptığı açıklamada Pençe Harekatı'nda yaralanan 1 askerimizin kaldırıldığı hastanede şehit düştüğünü açıkladı.

GÜNDEM 28.09.2020, 23:26
Terörle mücadelede son durum: 4 terörist etkisiz, 1 şehidimiz var!

Türkiye terörle mücadelesini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kahraman Mehmetçik'imiz gerek yurt içinde gerekse sınırlarımızdaki terör tehditlerine karşı teröristlerin konumlarını tespit ediyor ve bir bir operasyon düzenleniyor. 

İşte terörle mücadeledeye ilişkin son saatlerde kaydedilen gelişmeler....

Siirt'te 4 terörist daha etkisiz

İçişleri Bakanlığı tarafından Yıldırım-11 Operasyonu dahilinde Siirt Pervari Herekol Dağı Bölgesi'nde 4 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Pençe Harekatı'ndan acı haber

Milli Savunma Bakanlığı'ndan ise devam eden Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerin düzenlediği mühimmatın patlaması sonucunda yaralanan 1 askerimizin kaldırılmış olduğu hastanede şehit düştüğü açıklandı.

Kırmızı bültenle aranan İslom Saydalimov yakalandı

Öte yandan kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov, hudut birliklerimiz tarafından Hatay Altınözü'nde eşi ve 3 çocuğuyla yakalanarak Jandarma Karakolu'na teslim edildi.

Yorumlar (0)