Teröristlerin hain planını bozmuştu! Şehit Fethi Sekin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

İzmir Adliyesi'nin önünde gerçekleştirilen hain saldırıda teröristlerle kahramanca savaşarak şehit düşen polis Fethi Sekin'in arkadaşları tarafından çekilen yeni görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde kafetarya çalışanlarının şehit polisimizin kulübesine girip saklanıp onu korkutmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

GÜNDEM 04.01.2021, 14:06
Teröristlerin hain planını bozmuştu! Şehit Fethi Sekin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi'nin önünde gerçekleştirilen hain terör saldırısında teröristlerle kahramanca savaşarak şehit olan polis Fethi Sekin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Paylaşılan görüntülerde adliyenin yanında bulunan kafe çalışanlarının şehit polisin kulübesine saklanıp korkutmaya çalıştığı görülüyor. Sekin ise o sırada gülerek karşılık veriyor.

İzmir Adliyesi'nde 4 sene önce gerçekleşen terör saldırısında kahraman polis memuru Fethi Sekin, teröristlerle çıkan çatışmada mübaşir Musa Can ile şehit olmuştu. Saldırıda 3 polis toplamda 7 kişi ise yaralanmıştı.

Hain saldırının yıldönümüne 1 gün kala, saldırıyı önleyen kahraman polis Sekin'in yeni görüntüleri paylaşıldı. Yayınlanan görüntülerde adliyenin yanında bulunan kafe çalışanlarının şehit polisimizin kulübesinde gizlice saklanıp onu korkutmaya çalıştığı görülüyor. Sekin'in ise kameralara gülerken yansıyan görüntüleri görülüyor.

"Onu korkutmaya çalışırken meğer kahramanca çatışıp o bizim korkularımızı bitirecekmiş"

Kafenin eski çalışan Öztürk Uçar videodaki görüntüleri çeken kişi. Uçar videoyla ilgili, "Onunla hep şakalaşırdık ve onu korkutmaya çalışırdık. Yine o gün şehidimizle şakalaşmak istedik ve kulübesinin içinde bekledik. Korkutmaya çalıştık onu. Bu görüntülerin çekilmesinin ardından uzun bir zaman geçti. Şimdi görüyoruz ki, onu korkutmaya çalışırken meğer kahramanca çatışıp bizim korkularımızı o bitirecekmiş. Videoyu arşivi kurcalarken kısa bir süre önce gördük. Görüntüleri görünce çok duygulandık." şeklinde konuştu.

"Fethi Sekin'i çok özlüyoruz"

Uçar, Fethi Sekin'i çok özlediklerini söyleyerek, "O görüntüleri izlediğimizde eski günlerimiz aklımıza geliyor. Yaşıyor gibi onu karşımızda görüyoruz sanki. Çok özlüyoruz onu. Onunla ağabey ve kardeşten ötede bir ilişkimiz vardı, keşke hayatta olsaydı. 4 senedir adliye tarafına gidemiyorum. Gittiğimde de gözyaşlarına boğuluyorum. Bana montunu, yağmurluğunu, kaskını vermişti. Evimde saklıyorum onları. Bu yıl pandemiden dolayı Elazığ'daki mezarına gidemedim ama sene gidip dua etmek istiyorum inşallah." dedi.

Uçar, adliye saldırısı esnasında çalışmış olduğu kafede o anları cep telefonuyla kaydetmişti. Fethi Sekin ve yaralanan şahıslar, Uçar'ın çekmiş olduğu görüntülerde görülüyor.

Yorumlar (0)