TEM’i durduran feci kaza! TIR şoförü, sürücü kabini ile göle uçtu

Direksiyon kontrolünü kaybeden bir tır şoförü TEM Otoyolu Büyükçekmece istikametinde sürücü kabini ile beraber göl havzasına düştü. Edirne mevkiine takribi 1 buçuk saat kadar trafik durdurulurken, sürücünün düştüğü yerden çıkarılması için ekipler seferber oldu.

GÜNDEM 08.09.2022, 14:23 08.09.2022, 14:31
TEM’i durduran feci kaza! TIR şoförü, sürücü kabini ile göle uçtu

Kaza, TEM Otoyolu Büyükçekmece Mevkii Edirne güzergahı üzerinde saat 10.50 suların yaşandı. Alınan bilgilere göre, Ahmet Turan Öztürk idaresinde olan TIR göl üstünde bulunan viyadükten geçtiği sırada kontrolden çıktı ve devrildi. Kazanın şiddetiyle Öztürk, sürücü kabini ile beraber göl havzasına düştü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine ihbar ederken, trafik akışı ise Edirne gidişine doğru durdu.

Şoför halat yardımıyla düştüğü yerden çıkarıldı

Kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri yaralı halde şoför kabininde duran Öztürk’ü kurtarmak adına çalışmaları başlattı. Halat ve itfaiye merdiveni yardımıyla şoförün düştüğü havzaya inen ekipler Öztürk’ü halat yardımıyla yukarı çıkardı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Öztürk, daha sonra ambulansla bölgede bulunan bir hastaneye götürüldü.

Sendelemeye başladı, devrildi

Meydana gelen kazaya şahit olan vatandaşlar, TIR’ın bir anda sendelemeye başladığını, ardından devrildiğini ve şoför kabininin ise göle uçtuğunu dile getirdiler.

Trafik yeniden açıldı

1 saat 20 dakika süresince trafik akışına kapanan yol ise tır kasasının vinç yardımıyla yoldan kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı.

Yorumlar (0)