TBMM çalışmalarına ara verdi

Mustafa Şentop, Kahramanmaraş merkezli depremlere dair, "Danışma Kurulumuz toplantı yaptı ve TBMM'nin bu haftaki yalnızca Genel Kurul faaliyetlerini, önümüzdeki salı günü itibarıyla sürdürmek üzere, erteleme yönünde karar aldık." dedi.

GÜNDEM 06.02.2023, 18:15
TBMM çalışmalarına ara verdi

TBMM Başkanı Şentop, Meclis'te Danışma Kurulunun toplantısının akabinde, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile gazetecilere açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'taki depremlerin, fay hattının üzerindeki birçok kenti ve nüfus olarak halkın büyük bir kısmını etkilediğine dikkat çeken Şentop, yurttaşlara başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerini iletti.



"Genel Kurul faaliyetleri ertelenecek"

TBMM Başkanı, bu durum üzerine, tüm siyasi partilerden bazı vekillerin bölgelerine gittiğini, bazı vekillerin de gitmeye çalıştığını kaydederek, şu sözleri sarf etti:

"Siyasi partilerimizin vekilleri, bölgedeki çalışmalara ilişkin olarak görevlendiriyor. Bu kapsamda, Danışma Kurulumuz toplantı yaptı ve TBMM'nin bu haftaki yalnızca Genel Kurul faaliyetlerini, önümüzdeki salı günü itibarıyla sürdürmek üzere, erteleme yönünde karar aldık. Yarın (7 Şubat) bu, Meclis Genel Kurulunda görüşülüp sonuçlandırılacak. Bu kararı ittifakla aldık. Bir kez daha halkımıza geçmiş olsun, halkımızın başı sağ olsun. Bu temennilerimizi milletimize tüm arkadaşlarımız adına dile getiriyorum."

Yorumlar (0)