Tatilciler dönmeye başladı! Muğla’da trafik kilit noktaya geldi

Muğla'nın ilçesi olan Bodrum’da, Kurban Bayramı tatilinin bitmesine 1 gün kala tatilciler şehirlerine dönüş yapmaya başladı. Yoğunluğun yaşandığı Bodrum’da Turgutreis'ten başlayan ve Milas yönüne kadar giden araç kuyrukları meydana geldi.

GÜNDEM 16.07.2022, 17:44
Tatilciler dönmeye başladı! Muğla’da trafik kilit noktaya geldi

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrasında Bodrum'a giden yerli turistler geri dönüşe geçti. Tatil süresince Bodrum’a toplamda 300 bin araç giriş gerçekleştirdi.

188 bin nüfus 1 milyona çıktı

Normal şartlarda 188 bin kent nüfusu bayram tatilinde 1 milyona dayandı. Bayram tatilinin bitmesine 1 gün kala çoğu kişi dönüş yapmaya başladı. Turgutreis-Milas yolu istikametinde uzun araç kuyrukları meydana geldi.

Trafik durma noktasına geldi

Polis ve jandarmanın devamlı olarak çalışma gerçekleştirdiği Turgutreis-Milas yolu istikametinde trafiğin ara ara durma noktasına geldi. Tam ters istikamet olan Milas-Turgutreis yönü trafiği ise akıcı şekilde ilerliyor.

100 binden fazla araç çıkış yaptı

Diğer bir taraftan son 3 gün içerisinde 100 binden fazla otomobilin ilçeden çıkış gerçekleştirdiği ifade edildi.

Bayram tatili süresince jandarma ekipleri tarafından, trafikte 10 bin civarında aracın kontrol edildiği bildirildi.

Tüm şehri etkisi altına aldı

Yalnızca Muğla’nın ilçesi Bodrum’da yoğunluk yaşanmadı. Muğla’yı tamamıyla etkisi altına alan yoğun trafik Denizli, Antalya ve İzmir yolunun birleştiği bölgeyi de etkiledi. Muğla Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri trafiğin yoğunlaştığı bölgelere giderek, trafik kavşağında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına sürücülere yardımcı oldu.

Yorumlar (0)