Tarlada miras tartışması yapan kardeşler ablalarını ezdi

Antalya’ya bağlı Manavgat ilçesinde geçimini tarımla uğraşarak sağlayan kardeşler tarlada terör estirdi. Traktörün içinde bulunan iki kardeş tartıştıklarını ablalarını tarlanın ortasında ezerek traktörün altına aldı. Şans eseri saldırıyı ucuz atlatan kadın “Allah canımı çocuğuma bağışladı” açıklamasını yaptı.

GÜNDEM 09.10.2021, 11:19 10.10.2021, 12:08
Tarlada miras tartışması yapan kardeşler ablalarını ezdi

Alınan bilgiye göre, Manavgat Yayla Mahallesi’nde yaşanan olayda eşini bir süre önce kaybeden 61 yaşındaki Emine Çetin, birlikte yaşadığı 14 yaşındaki kızıyla Demirciler Mahallesi’nde yaşamını sürdürmekte olan kardeşini ziyarete geldi. Evdeyken evin yakınındaki anne babalarından 9 kardeşe kalan arazide traktörler ve kepçelerle çalışma yapıldığını gören Emine Çetin hemen oraya geldi.

Şans eseri ölmedi

Tarlada daha önce bu konuda husumeti olan kardeşleri H.A. ve H.A. ile karşılaşan kadın onlara ne yaptığını sordu. Ancak kardeşler onun kendilerine karışmayacaklarını söyledi. Bunun üzerinde çıkan tartışma her saniye daha da alevlendi.

Her saniye daha da büyüyen tartışma esnasında kardeşleri Emine Çetin’in üzerine traktör sürdü ve onu ezerek üzerinden geçti. Bir anda ne olduğunu şaşıran kadın tamamen şans eseri traktörün tekerlekleri arasında kaldı ve ölmekten kurtuldu. Saldırgan kardeşler daha sonra saldırdıkları kardeşlerinin saçını da yoldu ve kızının telefonunu da darp etti. Emine Çetin kardeşlerinden şikayetçi oldu.  

“Amaçları belli”

 Yaşadıklarını basın mensuplarına anlatan talihsiz kadın, 7 yıl önce annesi, babası ve eşini çok kısa süre aralıklarla kaybettiğini belirterek, “Olay günü kızımla köyümüze gittik. Arazide çalışma yapıldığını görünce onların yanına gidip bunu yapmaya hakları olmadığını söyledim. Ancak benimle laf dalaşına girip traktörü üzerime sürüp ezdiler. Hatta küçük olan kardeşim diğer kardeşime ‘yapamayacaksan ben ezeyim’ dedi ve üzerimden geçti. Allah benim canımı çocuğuma bağışladı. Amaçları arazilerin hepsine el koymak” açıklamasını yaptı.

O anlar telefon ile kaydedildi

Olay sırasında cep telefonu kamerası ile kayıtta olan Emine Çetin’in kızı büyük şok yaşadı. Çetin’in yaşadığı saldırı anları saniye saniye kameraya yansıdı.  

Yorumlar (0)