Tarım işçilerini taşıyordu… Uşak’ta yürek yakan kaza!

Uşak’ta tarım işçilerini şehir merkezine taşıyan bir minibüs, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı. 

GÜNDEM 16.07.2022, 08:14 16.07.2022, 09:42
Tarım işçilerini taşıyordu… Uşak’ta yürek yakan kaza!

Edinilen bilgilere göre kaza, Ulubey-Uşak yolu üzerinde meydana geldi. Ulubey’de çalışan tarım işçilerini kent merkezine götüren 51 yaşındaki minibüs şoförü S.A., seyir halindeyken bir anda aracın kontrolünü kaybetti. Büyük bir gürültüyle devrilen minibüsü gören vatandaşlar bölgeye koştu. Alınan ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. 

Olay yerinde hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, 56 yaşındaki tarım işçisi Hasibe Bozkurt’un olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Araçta bulunan 14 kişi de yaralanarak çevre hastanelere kaldırıldı. 3 kişinin durumunun ise ağır olduğu bildirildi. Hasibe Bozkurt’un hayatını kaybettiğini öğrenen mesai arkadaşları uzun süre sinir krizi geçirerek gözyaşlarına hâkim olamadı. 

3 kişinin hayati tehlikesi devam ediyor

Kaza bölgesinde yapılan incelemeler sonrası Bozkurt’un cansız bedeni, morga kaldırılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 3 yaralı vatandaşın ise hayati tehlikesi devam ediyor. Kaza sonrası minibüs şoförü S.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Yorumlar (0)