Taksim’de maganda dehşeti! Taksiciye küfürler yağdırıp saldırdı

Taksim’de bir trafik magandası, yol verme tartışması yaşadığı taksinin sürücüsüne saldırdı. Aracının camından sarkarak küfür ve hakaret eden maganda sonrasında yoluna devam etmek isteyen taksinin peşinden koşarak içeri girmek istedi. Olay sırasında taksinin içerisinde kadın yolcuların olduğu belirlenirken, korku dolu anlar kameralara anbean yansıdı.

GÜNDEM 02.06.2022, 16:53 03.06.2022, 16:32
Taksim’de maganda dehşeti! Taksiciye küfürler yağdırıp saldırdı

Hadise, geride bıraktığımız pazar günü saat 01.00 sularında Beyoğlu Taksim Mete Caddesi üzerinde yaşandı. Söylenenlere göre taksici Hüseyin Şengül, Taksim Meydanı’nda bulunan Işıl Taş ve bir kadın arkadaşını aracına aldı. Sonrasında kadınların gitmek istediği adrese doğru yola çıkan taksici aracının direksiyonunu, kadın bir sürücünün önüne doğru kırdı. Bu nedenle taksici ve kadın sürücü arasında tartışma yaşandı.

Camdan sarktı, yetmedi taksiyi kovaladı

Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine kadın sürücünün otomobilinde arka koltukta oturan ve iddiaya göre alkollü olduğu belirtilen bir kişi, aracın camından dışarı sarktı. Maganda, arkadaşı olan kadını da eliyle iterek taksiciye küfürler ve hakaretler savurdu. Takside bulunan müşterilerin “Abi boşver, sen yoluna devam et” demesi üzerine taksici Şengül, aracıyla hareket etmek istedi. Fakat diğer araçtan inen alkollü maganda taksinin arkasından koşmaya başladı. İlk olarak camdan içeriye girmeye çalışan şahıs sonrasında taksiciye saldırdı.

Taksici trafik magandasından şikayetçi oldu

Farklı bir araçta bulunan kişinin olaya müdahale etmesiyle beraber taksici şahıslardan kurtularak yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasına anbean yansırken, taksici Şengül trafik magandasından şikayetçi oldu. Polis ekipleri konu ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)