Taksicinin bayram harçlığı isteği yolcuları şaşkına çevirdi

Esenyurt’ta taksiyle gitmek istedikleri yere yolculuk yapan kadınlar ödeme yapmaya gelindiğinde “Bayram harçlığı” isteğiyle karşılaştı. Şoför aracına fazla kişiyi aldığını, bu sebeple taksimetrede yazan ücretin üzerine 10 TL ekleyerek harçlık aldığını belirtirken, yolcular ise bu duruma karşı çıktı.

GÜNDEM 06.05.2022, 17:09
Taksicinin bayram harçlığı isteği yolcuları şaşkına çevirdi

Meydana gelen olay, önceki haftalarda Esenyurt'ta yaşandı. Söylenenlere göre taksiye binerek yolculuk yapmaya başlayan 5 kadın, ödeme yapacağı esnada taksicinin bayram harçlığı talep etmesiyle beraber ne cevap vereceğini şaşırdı. Şoför tarafından tapılan açıklamada, normalde taksinin 4 kişi aldığını ancak iyilik olsun diye 5 kişiyi aldığını ve bu sebepten dolayı bayram harçlığı talebinde bulunduğunu söyledi. Gerçekleşen olayda yolcu ve şoför arasında kısa süreli polemik yaşandı. Taksici olayın olduğu yeri terk etti. O anlar ise anbean cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Yaşanan olay kameralara yansıdı

Ödemeyi yapan kadınlar taksicinin çıkardığı fiyatta ki 10 TL’lik farkı sonradan fark ettiklerini söyleyerek, ‘Hakkımız asla helal olmasın, yaptığı bu şey rüşvete giriyor” şeklinde tepkide bulundu. Meydana gelen polemiğin sonrasında şoför olay yerini terk ederken, yolcular cep telefonlarına yaşanan tartışmayı kaydetti.

Yorumlar (0)