Taksici hem araç sürdü, hem de at yarışı izledi

Esenyurt’ta bir taksiye binen kadın müşteri sürücünün umarsız davranışlarına maruz kaldı. Taksi şoförünün yol boyunca cep telefonunda at yarışı izlediği anlar müşteri tarafından saniye saniye kaydedildi. Maske bile takmayan şoförün rahatlığı dikkatlerden kaçmadı.

GÜNDEM 03.11.2021, 11:09 03.11.2021, 14:04
Taksici hem araç sürdü, hem de at yarışı izledi

Esenyurt’ta bir taksi sürücüsünün rahat tavırları kameralara yansıdı. Seyir halindeyken cep telefonunda at yarışı izleyen şoförün rahatlığı pes dedirtti. Taksiye çocuğuyla binen kadın o anları kendi cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Kural tanımaz taksici iş başında

Alınan bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşandı. Çocuğuyla birlikte gideceği yere gitmek için taksi tercih eden bir kadın şoförün at yarışı izlemeye başlamasıyla şok oldu. Bir eliyle direksiyonu tutmaya çalışan öbür eliyle de telefonda at yarışı izleyen taksici trafiği tehlikeye atmakla kalmadı, ayrıca maskesiz bir şekilde hizmet vererek müşterisini de tehlikeye attı.

Bir süre trafikte kural tanımaz bir şekilde ilerleyen sürücü şans eseri herhangi bir kazaya neden olmadan yolcusunu indirdi. Yaşanan o anların her saniyesi kaydedildi.

                                          

Yorumlar (0)